Zincofer oi

Betul la ada yg ckp nak makan zincofer btter telan bfore nk zzzz.. malam td sy x ambik zincofer kebetulan mata dah zzz sgt2 tmbhn pula x sampai 2jam pas mkn.. konon2 nk amek la dlm koi 1am ke apa.. alih2 lajak smpi sbl subuh..tu pn bgn cz rasa nk kencing. Dah tringat tu makan je la. Masuk subuh sy bgn.. time tu dh rs something. Muntah pink sy pg tadi ?? Huhu. Xnak dh la ambik zincofer time2 gitu..perit lahai bila muntah..berair mata la kita ssorang.?

2 Balas

Memang betul pun. Sy terlupa nak mkn sebelum tidur pun lepas tu nak cover balik makan masa nk pegi keje. Sekali dalam kete rasa macam mual semacam. Keluar balik semua ubat zincofer tu..

5y ago

Itu la.. ingt bdn kita ni kebal sgt kot. Btl la apa yg mommy2 smua sharw..pas mkn kena zzz..