Perasaan jadi ibu

Betul ke org cakap bila ada anak ni isteri lagi sayang anak dari suami? ?

16 Balas

kasih pada anak tapi rasa sayang pada suami mungkin lebih sbnrnya..sbb dia ayah pada anak kita kan..cuma dah kurang la perhatian kita nak mnja2 bagai..huhu..sebab da ada dua baby kan...baby kcil ngan baby beso...

btl kot..lg snggup hlg suami dr hlg ank..tp kwjpn pd suami lg utama dr ank..just prasaan syg n ehsan akn more pd ank myb sbb pnh brkongsi nyawa dgn ank..bonding tu sgt kuat,sush nk describe

Dua2 sy syg sgt..mungkin masa dan perhatian lbih pd anak dr suami.tulah byk je suami jeles kt anak...papepon,dua2 penting dlm hidup sy,tnpa suami,tiadalah anak..

Dua2 syg,cuma ibu2 lbh bnyk masa brsama baby brbnding suami..Gler tk syg suami ,😂

dua2 syg...smkin syg..tp suami lg syg anknye dr isteri...dh bkongsi kasih. huhu...

Rasanya sbb ank lebih perlukan kita..yelah dorg bkn tau buat sndiri.....

Urm.. sayang kedua2.. tpiiii.. 😁

Tqk cara suami layan isteri

Orang tu biasa sangat macam tu.

dua2syg tp lbih truja pd ank..