Confinement Lady

Ada tak yang pernah ambil khidmat confinement lady masa berpantang? Boleh suggest tak confinement lady apa yang bagus dekat selangor and rate biasa berapa? Sebab saya berpantang sendiri nanti. Takda family tolong. Kalau boleh nak start bajet berapa kos untuk confinement lady.

1 Balas

syoknya guna confinenment lady boleh tolong masa berpantang nanti..tubuh pun lebih relaks

5y ago

Anak first sis tak tau apa2 lagi. Takda family tolong terpaksa jugak ambil confinement lady 😅