berpantang sendiri? confinement lady

salam to all mummy.. insyaAllah jika ada rezeki ni 1st baby. berkenaan berpantang, saya ingat nak berpantang sendiri di rumah memandangkan mak mentua x sihat , mak sendiri jaga cucu yang ramai. ada tak mummy yang experience berpantang sendiri di rumah & ambil pakej confinement lady utk a few weeks untuk berpantang proper? kita memang la nak berpantang yang betul2 pantang tapi xnak susahkan sape2.. #mummyrunsing

2 Balas

Sy baru habis pantang. Amik confinement lady 21 hari.. Seronok.. Mcm2 rawatan dia buat.. Makan pun terjaga.. Pas tu jaga sendiri je.. InsyaAllah 21 minggu CL jaga tu, badan dah sihat..

1y ago

nama cl apa ya sis

Sy brptng sndri dgn suami. Suami cuti smggu lpas ank kluar.. sis boleh bca pngalaman sy kt wall post 😊

4y ago

Thank you sis share :)