8DPO . Sah pregnant . Skrg dah masuk 5week 3 days .

Betul ke klau twins , result pregnant bole dapat Cepat sebelum period ? Mcam saya 8DPO sudah double line . Any twin mommies here ? Brapa DPO Korang masa tahu pregnant . Terima kasih UPDATE : Dah Check dgn DR . Memang TWINS . Terima kasih puan2 semua . Please pray for me and my baby’s . Tq

9 Balas

Yes sbb kadar hcg dor twins mmg tggi tu yg boleh detect awal..sama mcm i jgak masa bt upt within 5second trus naik double and terang sangat..masa tu xtau lagi..bila buat bhcg pun tggi bila doc scan Alhmdulilah confrm..😊

Saya pun DPO8 dpt positive dah, scan nmpk satu je 🤭🤭🤭 twin takut tak termampu pulak sbb kurang tinggi 🤣

biasa dengar pun twins memang dpt result awal..tahniah ye sis.. sy dpo13 bru dpat double line tu.. sy skrang 5w2d

4y ago

Ade alahan teruk tak masa preggy twins?

Hai sis bole kongsi kan tips² hehe klau ada la🤭 sya trngin sngt

Tak semestinya kadang sorang pon dpt result awal macam saya

4y ago

Terima kasih puan ! Amin

sy sorg je.. tp result dpt awl.. 3-4mgg dh nmpk..

Sy 8dpo +ve. Tapi baby sorang je 😁..

4y ago

Tahniah.. sy sorang pon x larat dah rasa nak bawak. Semoga sihat sampai melahirkan ye 😊

dpo 8 tu line samar ke terang

2 days late.

4y ago

Terima kasih untuk reply puan. Skrg saya dah masuk 7 weeks 5 hari , dah Scan memang Twins ☺️