fakta/auta..

betul ke kalau tgh prgnt suka kunyah ais/air batu. nanti bila lahir anak bole kena asma? Sbb sejak² ni suka sgt kunyah ais/air batu.. Tp bkn hari².. seminggu 2kali je. Kalau betul² rasa haus/panas sgt².. air batu suka yg beli kt kedai aceh je. Yg buat sendiri tk nak..

1 Balas

Xde lar sis.. sy time pregnant hari2 minum ais sbb dahaga.. nak2 musim sekarang pnas mmg xleh nk bawak bincang.. if sis nk kunyah ais, kunyah jer lar.. pikir yg positif jer.. xya pikir yg negatif.. igt kn diri.. yg kita & baby Allah yg jagakan.. insyaAllah xda pape..

5y ago

Tks 4 advise dear.. risau gak.. sbb ramai yg ckp nnti anak bontot lebam la. Asma la..