22 weeks 2 days

Betul ke kalau kerap kencing maksudnya peranakkan kita jatuh ? sebab saya baru masuk 5 bulan then akak tempat kerja 2 orng tegur . kerap kau kencing ea , selalunya kerap kencing ni 7 bulan keatas takpun sebab peranakkan jatuh .. saya mcm blur kejap .. saya minum air normal je . bagi saya saya kencing tu normal ja .. anyone yg ada pengalaman ??

19 Balas

Normal sis...sy masa checkup dulu..nurse siap tny awak kerap kencing x? Nurse cakap kalau rasa nk kencing je kadang2 baby duk pusing2 dn kepala dia kat bawah...sbb tu jadi nk kencing je