Kerap kencing

normal ke klau usia kandungan 22 weeks...asyik kerap kencing ja??

4 Balas

sy masa first trimester je kerap lps tu bila masuk second trimester dah ok.. rasa nk kencing tu dah normal. tidur malam pun tkde bgn nk kencing dah.

saya 21w...dr awal pregnant smpai skg...kerap btul kencing..ap lgik mnum air putih bnyk.. dan saya ada diabetes 🀭..

normal, klu bukan uti. saya pun kerap kencing skg 21w tp cek smlm kt klinik ok je air kencing tkde uti

Sy kalau tidur malam setiap satu jam mesti terjaga nak ke tandas 😟