DENDA MAHKAMAH

Nak tanya , skrg tengah hamil 3 bulan lebih anak luar nikah . In Shaa Allah , bulan depan nikah . Ada apa apa bayaran denda tak dekat Mahkamah ? Sebab ingat nak sorok bab perut masih kecil tapi takut makin teruk denda #pleasehelp #firstmom #bantusharing

3 Balas

Saya takingat denda mahkamah atau denda pejabat agama. Tapi kawan saya kene 2k untuk selangor. Bayar denda. Dia bagitahu dia mengandung sebab masa tu kahwin kat pejabat agama je boleh, time pkpp.

jgn sorok2 sis.. bgtau je berapa mnggu kandungan dan nnt minta budi bicara utk kurangkn jumlah denda..

Saya pun nikah bulan depan tapi Skrnag sy tengh mengndung 7bulan .. kena bayar denda ke kt makamah