Anak luar nikah

Salam , nk tnye kalau beranak swasta tanpa pengetahuan mak bapak , jkm amek alih jugak ke walaupun swasta , saya 19 tahun 5 bulan , kalau ikutkan tahun dah 20 tahun

3 Balas

Utk pngalaman sy uruskan hal mcm ni thn 2022 xde pulak melibatkan jkm.. Tp masa si ibu nak melahirkan dia mmg nk serahkan bby kpd keluarga angkat secara sukarela.. Jd atas belas ehsan keluarga angkat tsebut, dia byr segala bill masa si ibu bsalin dekat hsptl swasta.. Ambil ank angkat tu pun xde rujuk jkm.. Tp xtau laa sekarang.. Sbb nk ikutkan bby tu pun dah nk 2thn umurnya..

kena ada pewaris .. takda pewaris takboleh bawa kwliar awak dgn bby ..

klu swasta tak sure cuba kol jkm tnya