Breastfeeding

Betul ke kalau baby fully bf lambat sikit naik berat badan?

7 Balas

Tak jugak... Ade cepat, ada lambat.. Jangan risau.. Yg penting baby sihat, aktif dan sentiasa nak nyusu.. ☺️ Mummy kena ambil lebih makanan yang berkhasiat jugak.. So boleh kongsi khasiat ngan anak... IN SHAA ALLAH... Berat akan naik..

Tak juga, my baby gradually naik timbang. diff baby ada perkembangan dia sendiri mommy jangan too worry okay. Enjoy evey bit baby development

Anak saya fully bf awal2 tu naik sekilo sekilo . Tapi sekarang makin sikit2 naiknya

Xjugak and alhamdulillah anak saya berat Naik bila bf

Xjgk sis. Ank sye kerap bf sebulan mesti naik 1/2 kg.

Anak saya mula2 laju naik.. Lepas tu slow 😅

Baby umor berapa?