Selalu terkejut

betul ke kalau anak selalu terkejut2 susah nak tidur malam nnt?

2 Balas

Anak sy awal2 pun selalu terkejut2 bila tido.. Nk bedung, xboleh.. Sbb takut demam.. Cara sy bt letak bantal ats badan dia.. Bg x terkejut.. Tu pun still jadi jgk.. Mlm2 sy selimut kan dia.. Letak bantal.. Lampu malap ja.. Alhamdulillah lena tido.. Bngun nk susu ja.. In case x berjaya jgk, download white noise.. Sy pasang jgk ayat ruqyah utk sng tido.. Dgn sy skali nyenyak tido.. Hehe.. Tp setiap hari akn jd berlainan cara.. Sbb kdg hari ni okay, esk xokay.. So tukar2 ikut selera anak hari tu..janji tido..

Sis bedung ja anak tu nnti dia tak terkejut laa .

5y ago

dia dah sebulan lebih ni mengamuk klau dibedung. lg susah tidur mcm tu