Anak suka tidur dan terkejut2

Hai mommies, ada tak anak mommies kt sini suka tidur dan akan terkejut2? Anak saya suka tidur terkejut, kesian panas pun kena bedung sbb kalau tak bedung nanti dia tidur tak lena. Saya nak tanya sampai bila anak akan tidur terkejut2 ni ye? Mommies boleh share pengalaman tak?

4 Balas

Sy pun tgh alami skrg. Apa yg sy buat is awl2 bby nk tido mmg sy bedung dlu..agak2 dh lena sy buka bedung & bg bby tido seakan2 mengiring & letak support bolster supaya dia tak byk bergerak . Sbb perasan bila bby tido mcmtu dia kurang tkejut. Tp kena pantau tkut dia ttup hidung ke apa.

2y ago

Thank you iera for sharing! Nanti saya cuba dekat baby saya 😊

anak sy sama jgk sy buh dia bawah ketiak sy baru lena sampai pg🤣 dia cuma kjut utk susu je...dia nk hidu ketiak mak je🤣

2y ago

Comel je anak sis, nak bau mak dia je yeee 🤣

Kena tengok sentiasa tu.Asyik terjaga2.Tidur mengiring ke terlentang tu.Letak bantal atas dada.

2y ago

Tidur terlentang sis sbb anak saya baru sebulan lebih. Tak berani lagi nk tidurkan dia mengiring. Mungkin boleh tgk di youtube position ngiring tu mcm mana. Thank you nanti saya cuba letak bantal atas dada baby 😊

anak saya pun sama dulu

2y ago

Mungkin sis pun boleh cuba try cara yg mommies sharing kt comment ni sis