Anak selalu terkejut semasa tidur

Hi mommies,nak tanya macam mana cara nak elakkan anak selalu terkejut semasa tidur?umur anak dah 9bulan.#firstmom

5 Balas

klw sye bgy ank tido mngiring mcm cnth tido siang mngiring ke knn tdo mlm ke kiri phtu sye akn bubuh bntl kcng hijau dkt atas dia biar dia xterkejut mse tdo.. btw bntl tu ad je jual dkt shopee

anak sy 4bulan kadang² bukan terkjut, tetiba menangis time tgh tido .. mimpi agaknya, sy peluk² dia pastu bg susu kat dia baru tenang 😞

Terkejut macam mana tu awak? Jenis yang tido tapi boleh terbangun. Macam tu ke? First time jadi?

Baby sy kena bedung kalau nk tidur. Kalau x mmg tkejut sokmo

Tidur meniarap