assalamualaikum..

Betul ka ramai yg cakap,minum jus delima contoh gulsan,boleh buatkan baby Lahir putih cerah??

2 Balas

Waalaikumussalam.. anak cerah atau x ikut genetik ibu ayah nya sis.. pemakanan x boleh ubah struktur genetik..

5y ago

Ohhh..gitu..lega dengar..tp,doc pon ckap camtu.tp,sedara sya suami isteri Tak cerah.baby Lahir putih ja..dua2 keturunan diorang pon takda kulit cerah.Kuasa Allah la kn

Wasalam.. Xpernah dgr pulak..

5y ago

Kwan bgtau..anak 1,dia Tak amik lgi.anak ke2 n 3 dia amik delima gulsan katanya utk anak cerah..memang putih sngat.tpi,sya tgok suami dia mmg putih merah.