Ingin tahu

Betul ka, org kata masa pregnegt kita meluat kt seseorg, nty baby keluaq muka baby mirip muka org yg kt meluat to, betul atau mitos

27 Balas

tu mmg betul..dalam adik beradik kami.muka aku seorang je sebiji muka cina.takda langsung muka mak bapak aku..sampai aku rasa diri aku ni anak punggut ke apa😂..mak aku masa mengandungkan aku,dia benci sangat apek cina hari2 suka lalu depan rumah sambil senyum tgk muka mak aku..mak aku apa lagi,humban selipar,penyapu pun ada.tapi apek tu tetap senyum..at d end..muka aku sebiji cina..tapi mak aku pesan,lepas ni jangan simpan dlm hati.kalau ada benci org cepat2 cubit pusat...