Mohon pandangan yang pernah bersalin czer

Better beli seluar dalam high waist ke supaya getah seluar x bergesel dgn bahagian operate? Or beli seluar cutting low v shape tu? Kalau beli high waist lak jenis y utk shaping tu ok x. Kira mcm fungsi bengkung memegang otot perut tu.

5 Balas

saya lepas csec pakai seluar dalam yg biasa tu, tapi kalau dapat yg high waist pun bagus. make sure bahagian getah/jahitan tak kena pada luka. jangan pakai yg low v tu, sebab nanti dia potong csec tu memang betul2 dekat bikini line tu, nanti bergesel di situ, sakit. seeloknya cari yg kain jenis cotton.

5mo ago

Oo...ngilu pk bergesel tu😅. Tq sis.