Mohon pandangan yang pernah bersalin czer

Better beli seluar dalam high waist ke supaya getah seluar x bergesel dgn bahagian operate? Or beli seluar cutting low v shape tu? Kalau beli high waist lak jenis y utk shaping tu ok x. Kira mcm fungsi bengkung memegang otot perut tu.

5 Balas

saya lepas csec pakai seluar dalam yg biasa tu, tapi kalau dapat yg high waist pun bagus. make sure bahagian getah/jahitan tak kena pada luka. jangan pakai yg low v tu, sebab nanti dia potong csec tu memang betul2 dekat bikini line tu, nanti bergesel di situ, sakit. seeloknya cari yg kain jenis cotton.

5mo ago

Oo...ngilu pk bergesel tu😅. Tq sis.

Beli seluar dalam yg atas pusat …. Selesa …. Lepastu pakai je Pad yg macam pempers tu perut pon x sakit sbb dia pgng Ketat kt perut kita rasa selesa je …. Kalau beli spender yg bawah pusat xkn selesa percaya lah … kita duduk nnti mesti terkena kt tempat luka

5mo ago

Ok sis. tq ye share. Sy dah start beli high waist punya panties. 🥰

sy beli panties high waist. tapi kain panties mmg betul2 tak bersentuh lngsg dgn luka czer psl perut berlipat. jgn beli high waist yg pegang perut sbb potensi luka cepat basah dan pedih.

5mo ago

ya beli jenis cotton.

Saya dari pregnant sampai laa lepas bersalin saya guna spender v shape tu. Selesa. Tak kena pun tempat czer saya. ☺️

sye 2x czer, sye pkai spende pregnant je. so far ok xganggu pun xtmpt czer.

5mo ago

Sama la sy. Lps czer pkai spender prgnt je.. Selesa je kwsan perut tu.