Pregnancy panties

Nak minta pendapat mana lagi selesa pakai ye semasa mengandung ni. Panties y high waist (getah boleh laras) atau low waist (pinggang v shape bwh pusat)? Rasa macam dah perlu cari panties baru y lebih selesa sbb perut start membesar

2 Balas

Kalau saya pakai yang atas pusat. Yang saya punya tak boleh laras tapi memang selesa. Sebab material dia pregnant and non pregnant lady boleh pakai. Tak menggelebeh pun getah dia. Now dah bersalin still boleh pakai lagi hehe.

9mo ago

Ya betul. Sama-sama

dah brape week awk? sy pun tgh trpikir soalan sama .

9mo ago

Dekat 12wks. Dh x selesa pakai getah seluar ketat² 😅