What is your best sleeping position during your pregnancy?
Voice your Opinion
Pillow between leg
Pillow on head (support head)
Pillow under knees
Others (please share below)

2290 respon

24 Balas

pillow di semua tmpt😅✌letak dkt.blkng bdn sbb x leh tdo telentang atau mengiring ke sisi xselesa rs mengah dan sesak nafas...kena tdo duduk..😂😂😂✌jd dlm posisi duduk guna bantal u duk dkt tgh2 tu yg...kmdian letak bntal bebyk dkt blkng kepala...kiri kanan dan tggi kan kaki ms tdo..😅✌

sit on couch..the only acceptable position for me during third trimester..

kiri kanan ats bawah semua bantal. and perlukan space besar. 😂

Sleep straight.I miss sleeping on my side and front :)

Pillow di mana-mana 😂 mmg suka tidur bantal banyak

kiri kanan letak bntal dan tdur mengiring ke kanan

guna bantal khas utk wanita hamil,bentuk U

Penuh bantal kiri kanan ats bawah 😆

Kiri kanan letak bantal

semua bahagian kena ada bantal