Anda selalu bertengkar dengan suami tak?
Voice your Opinion
Selalu
Kadang-kadang

7081 respon

40 Balas

saye ngan somi slalu sgt gaduh..dah ade ank sorang pon makin kuat gaduh..smpai cerai berai smpai talak 2..sye duk umah mak mntua so bile dgr je kami laki bini gaduh..mak mntua ngan ayh mntua masuk cmpur...smpai die prgi criter kat jiran2 kat sini..jiran smpai dtg tnye sye...smpai cerai due kali dh..rupenye somi sye sruh mk mntua sye pjuk sye mse gaduh hritu..tp mk mntua dtg kt sye..n sruh sye balik kampung sye..tgh2 mlm bute..ni la jadi kalau mil msuk cmpur...skrng ni ade stu lg pluang utk kami..hurmm

Cara SANGAT BIJAK untuk install BAHAGIA dalam relationship 👉 Buat pekara yang tak pernah kalian buat sebelum ini. 👉 Tidak marah melulu, membincangkan dengan senyuman. 👉 Belajar suka pekara yang pasangan suka. 👉 Tidak push untuk perubahan yang cepat 👉 Buat 1 pekara yang kalian berdua suka SELALU 👉 Mulalah observe tindakan pasangan Nak belajar ilmu tentang hubungan ni klik link ni cepat!! https://thephotolicious.onpay.my/order/form/EBOOKk/645

dh 12 thun kawen ni..memg mlas nk gaduh..klau gaduh pun, shari dua je..pastu okay blik..tp dlm sbulan tu memg sush la nk gaduh..klau blh xnk gduh sbb bila gduh tu, rsa cm nk tumbuk je muka suami..rsa mnympah..so xyah la gduh2..sy lbih suka jd istri yg mmahami..suami pun suka luah apa je msalah kt sy sbb sy jnis dgr je luahan dia..umr sbaya, jd fhm2 la..sorg klau tgh pnas, kna diam..jgn msing2 nk provok..kna matang bru rumh tgga bhgia

sekarang ni mcm dah kerap, suami cpt terasa hati bila kita keluar or hangout dengan fmly belah kita. padahal dr lepas kawen smpai skang kita dok umah mertua ni ha. kadang tu fedap pun ada, tp terpaksa mengalah.

bkn gduh smpai cerai berai pun..klu gduh xde lh smpai 2 3 hari..mne lh xad gduh suami isteri kn...to semua ujian allah bg..kami redha aje lh..☺️

sejk mengandg kuat sentap..menangis dan terasa,,gaduh pn benda xpnting pn..tp tulh suami xmemujk pn..biarkn prsaan tu hilg sndri😑😑

Kdg2x.. Tpi jrg jga la.. Smga b'kekalan bgni.. Sma juga utk momies2x yaaa.. Smga d jagaNYA hbgan kita dgn psgan msing2x..

Memang saya suka cari gaduh dgn suami 😅 saje je sbb dari sblm khwin usik die.. 😜 #03Dec20  #IbuRA #TAPSuperMoms

Tapi tak sampai sehari pun. Alhamdulilah. Sebab bila gaduh, dua dua senyap. Rasa pelik je bila tak cakap

sebelum ni kadang² gaduh. tp semenjak pregnant anak ke4 XDA sdh😂laki syg n MCM Queen sy kali ni