ibu ibu

Bertanya tapi jawaban nya kayak gitu... Waduk sia

6 Tanggapan

Cageur sugan ambek-ambekan sorangan. Da kumaha ai batur teu ngarti payudara mules atuh euy! Da aing mun mules nya beteung

Mungkin pertanyaan harus lebih jelas lg ya bun..

Pertanyaan anu mana bu? Anu payudara? Cobi ku abi dibantuan ngajawab, mugi-mugi abdi ngartos. Anu karaos ku ibu payudara mules ciga kumaha? Nyeri dibagian mana na? Insya allah mun abdi dijelaskeun tiasa bantos

Takol nu ngjawab na

maksudna kumaha neng? naha jol ngomong waduk sia 🤣🤣🤣🤣

Urang bingung da atuh ai payudara mules ciga kumaha. Mun payudara kenceng, ngilu, nyareri urang apal. Da ai mules mah biasana jang beteung lain jang payudara.. aisiaaaaaaa

5y ago

Hahaha 😂