anak syurga ku

Tarikh 8/8/2019 masa 4.00pagi adalah hari yg dah di tetapkn oleh Allah utk kita berpisah.. selama 20 minggu 4 hari awk dlm perot mama.. nikmat seketika yg Allah beri mama rase bersyukur sgt.. redha dgn ketentuan yg di tetapkn.. mama sakit dan doc pakar tak.bagi mama teruskn pregnancy ni.. buah pinggang mama bocor.. bahaya utk mama n bby.. demi kebaikkn akn dtg doc pakar terpakse gugurkn bby.. saat keputusan tu keluar mama rasa kelam hidup mama.. sedeh pilu hanya Allah yg tahu rasanya.. mama bersalin dlm keadaan terpaksa..saat bby kua dr perot mama hanya airmata mampu keluar.. #anaksyurgaku #adamMuhammad #280gram

anak syurga ku
270 Balas

Al fatihah.. Semoga sis trs kuat.. Sypn ada ank syurga..ank no 3 dan dialh ank lelaki ptama.. .mmg dh due date 36w..pg itu kuar tanda nk bsalin..bl smpai hospital..check bukaan baru 2cm..tp bl psg mesin nk detect jantung..baby dh tk ada....hanya Allah yg tahu..gelapnya rs dunia nie..sakit sgt bl khlgn.. Apa2pn doakn sy utk trs kuat.. Sy mohon doa dpd smua spy sy n baby slmt.. Skrg tgh pregnant ank ke4..

Tingat ank syurga sy da 5bln dlm perot tgu rya haji ja nk bli brag bby..msa raya posa sy licking tros smggu lpastu ank klua br dpt tau girl²..lg sakit lg perit bla selama 30mnit sy tpksa tgk dia pergi scara pelahan² tgal kn sy d sblah ktil..smga awk kuat ya ygg..ank syurga kta syg kn kta..insylh nt dia jmp mama dia kt sna😭😭

4y ago

Leaking - bocor Licking - jilat. Salam takziah insyaAllah ada yg lebih baik nanti

Sy doakan pertemuan semula saat yg Allah tetapkan.. mama kena kuat ya.. tabahkan hati.. kuatkan hati.. doa selalu mudah2an Allah akan pertemukan kembali d saat yg lebih indah.. bayangkan shja dia sedang menunggu sambil tersenyum dan sentiasa mendoakan agar ibunya sentiasa dlm perlindungan Allah. Aamiin

Takziah sis. Jangan terlalu kecewa hingga kita menyalahkan Yang Esa. Setiap ujian yang di hadirkan dlm kehidupan kita tiada yang sia-sia melainkan hikmah disebaliknya. Sesiapa pun akan rasa sdih, anak yang dikandung terpaksa digugurkan. Tapi percayalah dengan perancangan Allah swt.

Saya pn lahir anak syurga pd 10/10/2019 tepat jam 4.55ptg baby girl.allah pinjamkn kamu syng selama 37 minggu.ya allah betapa peritnya utk ku terima semua ini.aku kuatkn semangat dan aku redha dgn pemergianmu syng.jumpa umi d sana ya syng...

Ya Allah. Takziah dear. Sy pun haritu doctor suruh gugurkan kandungan sbb baby ada masalah tapi sy tak nak. Doctor kata kalau sy sakit lepas ni mmg kena gugurkan jugak utk kebaikan sy. Apa2 pun semua ketentuan Allah kan. Sy faham macam mana perasaan sis.😭😭😭

5y ago

Semoga Allah permudahkan kandungan sis..sy utk pregnancy ni buah pinggang sy dah stage 4 kalu teruskn mgkin sy akn dylesis dlm masa terdekat.. 😢

Inalillahhirojiun. Allah Maha Penyayang. Allah ambil sebab Dia nak ganti dengan baru. Bersangka baik terhadap Allah. Semoga u sekeluarga tabah menghadapi ujian. Sedihnya 😔 Salam Takziah untuk u sekeluarga. Al-Fatihah .

I feel u puan.. sy pun ada sakit buah pinggang stage 3 nw. Week 18 doc nepfro recommend suruh buang.. pasrah. tp alhamdulillah rezeki Allah pakar sakit puan izinkn untuk teruskn pregnancy. Now 31 wks. Stay strong

5y ago

Lean ngah, risiko pd ibu sawan n macam2 lg, baby mungkin lahir pramatang n cacat. Seeloknya ikut nasihat doctor. Tetapi byk kes baby lahir dgn sihat even ubu tgh dialisis.

Innalillahi wa inna ilaihi rojiun. Tahniah sebab dah ada yang menunggu di syurga, takziah sbb tak dpt bersama d dunia. Moga tabah dan redha dgn ujian yg hebat ni sbb Allah tahu ibunya lebih kuat.

Allahuu .. kalau sy ..xtau mcm mna sy boleh kuat mcm sis 😢 .. smoga Allah beri kesihatn yg baik pada sis lepas ni innshaAllah pasti ada hikmahnya .. Innalillah ... Anak syurga 💜💜