Risau

Bersyukur baby bukan bf bagi susu yang dah pam dalam botol. Dulu fikir kenapa lah dia xmau. Rupanya ada hikmah. Sekarang dah pandai cam muka mama baba. Mama pulak kena pkp so dah tak berkerja mama lah yang jaga tak perlu hantar pengasuh. Jadi ada satu hari ni saja bawak rumah pengasuh. Rumah pengasuh sebelah rumah je. Baru je bagi pengasuh dia pegang muka dah cebek nak nangis. Memang nak nangis lah. Ya Allah. Cuba lagi lama tak hantar ni. Mahu haru nanti nak kerja. Suami cakap boleh demam dia ni nanti cari mama je. Risau nya bila fikir.

1 Balas

Tak apa puan. Perlahan-lahan insyaAllah lama lama baby puan dapat terima. Sebelum hantar baby ke tempat pengasuh baca lah doa ya semoga dipermudahkan segala urusan puan dan suami🥰