Voice your Opinion
Ya, (komen jenama yang digunakan)
Tidak

1609 respon

113 Balas

pureen atau any brand yg unscented.. tp sekarang guna jika ank kencing je.. untuk berak guna sehingga ank sbulan je.. lepas tu berak je basuh pakai air lagi rasa cuci..

Sejak anak umur 8 bulan sampai sekarang, dah tak guna tisu basah. Terus bagus dengan air. Dulu, masa guna brand campur2 :- anakku, pureen #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Masa baby ya.. tapi untuk sekarang anak dah 2 tahun tak lagi pakai tisu basah lebih baik basuh dengan air.. Kadang baby pandai beruam..

ya..pureen .tp dh bsr xguna dh..ms bby dr lahir smpai umo 5 bln..msuk 6 bulan dh start mkn trus cebok ank.. dgn air xguna dh wet tisu

tisu basah jenis drypers dan anakku🥰

huggies clean care & nourishing clean

anakku , pureen and all brand of eco

huggies or kiddo

dryers,pureen,anakku..campur²...

mase dlm pntang..anakku.. Drypers