Adakah anda bersetuju bahawa vaksinasi adalah penting untuk memastikan anak anda selamat daripada penyakit yang boleh membawa maut?

Voice your Opinion
Sangat bersetuju
Setuju
Berkecuali
Tidak bersetuju
Sangat tidak setuju

444 respon

7 Balas

setuju je. sebab mak2 kita dulu vaksin kan kita masa kecik. besar helok je kita bebas dri penyakit bahaya smpai besar. dah besor xkan tiber nak jadi anti vaks 😂🤣 teringat hacik saya kata kat anak dia.."kalau aku tahu dah besor2 ni nak jadi anti vaksin, kecik2 dulu xpayah aku susah2 bawak pergi cucuk vaksin. biar mampus kau kat rumah ni mengelupor sakit" 😂😂😂😂😂😂😂 allahu nak ketawa tapi kesian member...

Setuju. Tak rasa sangat setuju. Ia nya usaha pencegahan, selebihnya berdoa kepada Tuhan

Setuju, salah satu usaha pencegahan

untuk mengelak penyakit berjangkit

Setuju, salah satu usaha

setuju

true