Adakah anda percaya dengan bersenam dapat membantu memudahkan proses bersalin?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

5288 respon

18 Balas

bagi saya cukup la kita aktif dgn kerja2 rumah dan banyakkan berjalan..dan Alhamdulillah saya melalui proses bersalin yg mudah...

Masa 3rd trim saya amalkan squad dalam 10x masa mandi. Alhamdulillah semua senang lancar. Mommies boleh try

selalu buat kegel sbb pernah baca kt artikel senaman nie bagus utk memudahkan proses bersalin.

Ya. Nk2 lg bila dh masuk 3th trimester

Ya 🤗💕

Maybe🤭

Mungkin

Tidak

Ya..

Yes.