Bersama selepas ovulasi

Bersama selepas ovulasi ada peluang tak untuk hamil?

3 Balas

X ovulasi ke, ovulasi ke peluang hamil tu tetap ada if suami pancut dalam. Ovulasi kita ni pun berubah2 masa dia berlaku tiap bulan. Sperm lelaki boleh bertahan selama 5hri dlm rahim jadi peluang utk hamil ni sbnrnya mmg sentiasa ada.

8mo ago

Baik sis, fhm². tq tau♥️

Ada awk. Saya ni bersama dgn suami lps 4,5 hri ovulasi dh. Tup Tup pregnant 😂 kalau tuhan nk bagi zuriat tuhan bagi jgk xkisah bersama wktu bila

8mo ago

kalau selang sehari ok juga. Yang penting jgn stress2. Dulu sy selalu stress bila tak lekat. Bila Kita enjoy je bersama lekat pulak

Yes. Sex 2-3 kali seminggu boleh increase possibility untuk pregnant

8mo ago

Tq sis♥️