Fasa ovulasi

Saya dalam fasa mencari waktu ovulasi , tapi perut saya terasa kembung setiap masa , tak selesa . Kalau bersama dgn suami pon susah nak basah . macam takde keinginan ..kenapa ye ? nak buat macam mana ye? 💆🏻‍♀️#pleasehelp #ttc1y

2 Balas

Takut mati putik je. Kalo laki kita pgil mati pucuk kan. Mati putik tu utk kita la perempuan. Try ikhtiar jamu. Blg buang angin, improve period. Ni tgh pregnant je stop jamu. Nnti dh bersalin mkn semula utk tmbh susu.

sis dah try guna opk strips tu?

3y ago

bagi saya la, belum terang. dia kena sama terang dengan line satu lgi tu. mungkin cd10, tpi line x nmpk jelas