waktu sesuai bila bersama

sy ad ikot 1 app ny .. ad peluang ke sy hamil . atau kene betul2 ikot hari ovulasi di app

waktu sesuai bila bersama
6 Balas

Saya irregular period dan susah nk jangka waktu subur even mark dekat apps. Jadi apa yg saya buat selepas seminggu period saya akan test opk setiap hari. Drpd test klu 2,3 hari nak subur akan naik line samar samar sampai lah line tu terang. Biasanya dlm 2-3 hari akan nmpk line. Maksudnya waktu tu high chance. Jadi boleh ikhtiar bersama suami. Dan sebaiknya sebelum tu juga perlu jaga lifestyle, berat badan dan urus stress. InsyaAllah ada rezeki klu Allah izin :)

alhamdulillah sy 2tahun guna aplikasi nie akhirnye pregnant dgn izin allah...awk kena ikut ari awk subur tue waktu baik bsama dgn suami..dlm masa yg sama emosi kena stabil xleh stress2...ianye jugak mainkan peranan...semoga awk mnjadi seorg ibu..aamiin3.. yg penting jgn putus asa bdoa k...usaha selagi mmpu... sy dh 7tahun baru pregnant lagi lepas keguguran...

sy guna app ni waktu tarikh ovulasi tu awk keno perhatikan perubahan diri awak. klu xpasti awok bersama je dgn suami bila tarikh subur tu

kalau jenis period teratur boleh guna app. sbb sy jenis period teratur guna app mmg ada bersama masa hari betul2 subur. then mmg lekat

3mo ago

saya period xteratur sis alhamdulillah pregnant akhirnye cuma time subur tue kite kena main peranan dgn suami lah...hihihihihi

sye klu gne apps nie x tepat.. ovulation day 14.. tp ble gne opk day 11.. n sye preggy sbb track gne opk..

kdg tu kene tgok perubahan diri.. bole tahu waktu subur