Pengalaman Bersalin Pandemik Covid-19

Bersalin di Hospital Serdang cukup menguji emosi dan mental bakal2 ibu terutamanya bagi yang bersalin czer atau warded sebelum bersalin. Memang pelawat tak dibenarkan melawat hatta nak hantar barang pon security yang hantarkan. Sangat menguji. Tiada peneman di Labour Room. Layan contraction sorang2. Allahu..Allah jew tahu tahap emosi masa tuu

1 Balas

sabar la sis nk buat mcm mana musim2 covid ni..sy pn bslin kt Serdang..Alhamdulillah bila dah lepas tu smua mcm x caye boleh tempuh dugaan tu..time tu cuma pikir nk besalin n tengok anak je yg lain x nk pkir dah...bila ingt balik rse mcm serik.😁😅

4y ago

btul tu sis..sy pun bsalin time pkp..oke ja..positif ja..4hr kat hospital..mula2 pun risau jg sorg2 tp da masuk dlm tu..xda apa pun..ikut ja prosuder hospital mst lancar ja..nti da masuk wad ramai jg teman kan..sronok...