pengalaman bersalin hospital kajang

siapa ada pengalaman bersalin kt hspital kajang dalam tahun 2022 ni? suami dibenarkan teman isteri tak masa bersalin? dilema nak pergi kajang ke serdang. serdang takut lambat sangat dapat katil . #pleasehelp

1 Balas

Saya belum bersalin lagi, tapi haritu doctor dah tanya nak bersalin mana, due saya bulan 11. Saya ingat nak bersalin kajang sebab dekat dengan rumah, tapi doctor kajang kata suami tak dibenarkan masuk kedalam labour room. Tanya serdang pulak, serdang kata suami dibenarkan masuk dalam labour room. Cuma katil tu ikut luck, dapat atau tak🥺.

2y ago

terima kasihh jawapan. sy kt hspital serdang ni. sbb anak first nak sgt suami teman. tpi mmg betul la lama katil tu. pros & cons terpaksa pilih 1 😆