Dugaan Demam

Bermula malam ahad sakit badan semua.. Jam 12am betis sakit letak yoko2 terus sejuk gila pastu mengigil.. Terbangun jam 3am rasa suhu badan panas.. Mata & pernafasan pun rasa panas.. Suami masa tu dah bangun tengah main game goshhh.. Pastu dia rasa badan panas.. Terus dibukanya selimut bagi haba keluar.. Bagi ubat demam.. Pastu sambung la tidur.. Hari isnin tu suami dah ajak gi klinik tapi sebab masih ada ubat tak gi.. Seharian suhu turun naik.. Bila turun tiba2 badan mengigil sejuk sangat.. Pakai la selimut tapi naik balik panas.. Dugaan sgt.. Hilang selera makan.. Rasa bubur pun macam rasa telan ubat pahit ? suami balik kerja terus bawa balik gi klinik.. Bagi ubat semua.. Lap badan & tak kasi selimut.. Hari selasa masih suhu turun naik tapi kurang sikit dan takda menggigil.. Cuma lemah je.. Selera makan takda.. Badan lenguh2 sampai hari ni.. Harap esok diberi kesihatan yang lebih baik.. Esok mula kerja dah.. Huhu doakan saya mommy..

2 Balas

Cepat sembuh mommy. 😊 sama ja. Saya pun rasa begitu. Masa pregnant mmg antibodie kita lemah sikit sabar dan kuat jalah untuk baby ya.

Smoga sist cpt sembuh..amiin2 ya rabbal alamin..☺