Demam badan rasa seram sejuk 35weeks

Salam hi mommys, nak tanya ada sesiapa ada pengalaman demam masa preggy 3rd trimester? Suhu badan panas tapi saya kesejukan duduk bawah selimut. Apa perlu saya buat?#firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Wsalam sy pn alami bnd yg sama. Tp ada hari ok, ada hari menggigil lain mcm. Klu sy tak tahan sgt, sy ambil sebiji panadol 500mg.

wslm wbt,ada gbs x?

2y ago

ada check?ramai yg xtau diorg ada gbs sbb xcheck..tnda2 slalu ssh nk nmpk..klu demam time nk bersalin slh 1 tanda..semoga dipermudahkn sgla urusan