Badan sejuk 24jam

Hai ibu ibu , nak tanya normal ke awal preggy 24 jam berselimut sebab sejuk . Tidur siang pun selimut tak tinggal padahal cuaca kat luar panas memancar . Kadang malam badan panas rasa macam demam tapi sejuk dia tu lain macam😩 #tolongjawab #adakesama #naktahu

14 Balas

normal sis mcm sy pon bdan asik rase sejuk je.. lagi² musim hujan ney bile sejuk satu bdan jadi gatal².. balik kerja mlm terlupa nak mandi air panas mula lah tido mlm mcm org demam tapi x demam pon lepas 2 bdan jadi gatal²

sama lah sejuk jugak, tak bukak kips pun tidur n siang2😅 x tahan, lagi satu awal oreggy ni sya melepet habis je nk baring tidur dgan layan loya/kembung/air liur rasa pahit jee.

Saya pun sma,, preggy kali ni lain dari yg sebelum.. Rasa sejuk je biarpun siang cuaca panas lg2 klu mlm.. Bdan kadang pndai menggigil😅

Saya Pown Macam Tuh Jugakk .. Sejuk Jer Memanjang .. Tapi Bila Kandungan Dah Masuk 8 Bulan , Haaa Mulalah Rasa Panas .. Asyik Berpeluh Jer ..

Sama dengan saya. Sejuk mmg tak boleh bawak bincang. Siang malam nak selimut. Mandi siang pun sejuk. Padahal kat luar tu panas ja.

sy nk mandi pn takut dengan air..sejuk sampai ke tulang..lepas mandi bebungkus dalam selimut..baru 7 week

Saya pulak 24 jam panas,kalau saya kejut suami pukul 3-4 pagi dia dah tau saya panas lah tu..

sama mcm sya sis. .pegang air pun takut sejuk😅

Sy nk Mandi air panas pon sejuk sis pagi³ smpai gigil.

3y ago

Sama. Mandi sampai mengigil. Rasa mcm taknak mandi pun ada 😂😂

sama sy pn..siang mlm pakai stokin sejuk sgt