boleh ke orang pregnant makan panadol untuk hilangkan sakit kepala?

berkongsi ilmu...

2 Balas

Actually boleh, TAPI kalau boleh cuba elakkan sbb nanti u akan terbiasa makan panadol tiap kali. Cuba massage sikit air sejuk atas kepala ataupun cuci rambut dgn air sejuk, nanti sakitnya boleh hilang. Sis mesti rehat dan dptkan tidur yg secukupnya baru boleh sihat. Masa pregnant mmg kerap pening kepala dan mcm I ada migraine problem. Kerap sgt I dpt migraine dan I akan amalkan seperti disebut tadi sbb sepanjang pregnancy I, I x prh makan panadol. Cuba method ni sis 👌🏻

Bolehh