Cara hilangkan sakit kepala

Hai mummies semua. Nak tanya, macam mana nak hilangkan sakit kepala semasa mengandung selain dr nak ambik panadol ye? Saya 1st trimester sekarang. & kdg2 sakit kepala. Nak makan panadol tak berani la plak 🥺 sakit sampai rasa nak nangis jee

1 Balas

panadol biasa xkena mummy, pegi farmasi mintak tramadol sakit kepala, tapi make sure bgi tau yg mummy nie pregnant ye.dia bagi ubat yg sesuai..setakat ni mummy boley consumed panadol Sahaja