Syukur alhamdulillah...

Berkat doa semua utk sy, haritu scan nampak dah clear baby dgn jantung. Scan pun weeks baby sama dgn tarikh kiraan period, semuanya dlm keadaan baik & sihat. Harini dah 10weeks moga terus membesar dgn sihat anak mama, terima kasih utk doa & kata semangat kalian. 🤗

Syukur alhamdulillah...
28 Balas

wahh..10w dh buat buku ya.. sy esok genap 12w xbuat buku lg..mggu depan baru nk set apoiment..dgn keadaan covid skrg takut pulak nk p tmpt ramai org..🥺

3y ago

hehe a'ah masa tu scan je, doc suggest dah blh buka buku alang2 tu terus jela buka senang.

alhamdulillah tahniah sis semoga dipermudahkan segala urusan 😊 doakan saya jugak ye semoga ade rezeki yang lain aminn 🤲🥰

3y ago

terima kasih sis, moga ade rezeki jgk buat para ibu yg menanti rezeki anak ni aamiin...

sis bolih nk tahu sis scan it klinik mana ya nampak jelas cantik baby dlm kantong tu,bolih sher klinik mana Sya nk g scan jgk

3y ago

klinik siti, byk branch dia sis blh google.

wahhh due sama bulan dengan saya. saya dah 12 minggu. tahniahhhhh. semoga dipermudahkan segalanyaaa 🥰🥰

3y ago

ohh kalau sikit je normal la tu, moga dipermudahkan urusan awak jgk inshaAllah. 🙂

Alhamdulillah.. Tahniah mama. Jg kesihatan selalu. Jg pemakanan. Klu ble jgn angkt berat dlu. Fi hifziilah. ❤️

3y ago

inshaAllah aamiin, terima kasih byk sis.

Mana2 doc mesti buat bentuk hexagon tu kan😂 dorang ja faham kenapa hexagon bukan bentuk lain hihi

3y ago

haha a'ah, mmg doc2 punya fahaman kot.

Alhamdulillah.. Tahniah.. Jage dri elok2.. Doakan sy juga ye sis.. Lama dah menanti.. 😊

3y ago

inshaAllah semoga ade rezeki jgk buat puan aamii

tahniah..Clear gambar scan baby..Scan saya punya xtahu macamana nak tengok sebab xjelas

3y ago

a'ah clear alhamdulillah, sy scan kat klinik siti mmg bagus dia ade byk branch blh google.

taniah sis semoga anak di lahirkan nanti anak yg soleh dan soleha..... ank yg sihat..

Alhamdulillah tahniah sis 🥰..moga sis dan baby sehat sampai bersalin

3y ago

alhamdulillah terima kasih, aamiin ya rabb.