Syukur alhamdulillah...

Berkat doa semua utk sy, haritu scan nampak dah clear baby dgn jantung. Scan pun weeks baby sama dgn tarikh kiraan period, semuanya dlm keadaan baik & sihat. Harini dah 10weeks moga terus membesar dgn sihat anak mama, terima kasih utk doa & kata semangat kalian. 🤗

Syukur alhamdulillah...
28 Balas

tahniah..Clear gambar scan baby..Scan saya punya xtahu macamana nak tengok sebab xjelas

3y ago

a'ah clear alhamdulillah, sy scan kat klinik siti mmg bagus dia ade byk branch blh google.