📣 Misi Mencari Pengguna theAsianparent Paling Aktif di Aplikasi!

💗 BERITA GEMBIRA buat para pengguna di aplikasi theAsianparent! Kami ingin melancarkan program 'Pengguna Paling Aktif' dengan tujuan untuk memberi ganjaran sebagai tanda penghargaan kami atas penglibatan aktif anda di dalam aplikasi kami. Program ini akan dilancarkan bermula pada Januari 2024, maka kami akan mencari pengguna yang aktif bermula pada bulan December 2023. 3 pengguna paling aktif akan berpeluang menerima "Mummy Bundle" berupa produk ibu dan bayi! Apa yang boleh anda lakukan untuk kekal aktif: ⭐ Undi Poll ⭐ Tinggalkan komen pada mana-mana post ⭐ Like komen dan jawapan ⭐ Dan banyak lagi! 😉 Jadi, apa tunggu lagi? Kekal aktif dan anda mungkin pengguna bertuah kami!

📣 Misi Mencari Pengguna theAsianparent Paling Aktif di Aplikasi!
92 Balas

Setiap hari tak pernah lekang dari baca perkembangan harian baby kat sini. Alhamdulillah, asianparent sangat membantu. Dari awal tahu pregnant sampai la baby dah 4 bulan 19 hari melihat dunia. Terima kasih theasianparent 🥰