📣 Misi Mencari Pengguna theAsianparent Paling Aktif di Aplikasi!

💗 BERITA GEMBIRA buat para pengguna di aplikasi theAsianparent! Kami ingin melancarkan program 'Pengguna Paling Aktif' dengan tujuan untuk memberi ganjaran sebagai tanda penghargaan kami atas penglibatan aktif anda di dalam aplikasi kami. Program ini akan dilancarkan bermula pada Januari 2024, maka kami akan mencari pengguna yang aktif bermula pada bulan December 2023. 3 pengguna paling aktif akan berpeluang menerima "Mummy Bundle" berupa produk ibu dan bayi! Apa yang boleh anda lakukan untuk kekal aktif: ⭐ Undi Poll ⭐ Tinggalkan komen pada mana-mana post ⭐ Like komen dan jawapan ⭐ Dan banyak lagi! 😉 Jadi, apa tunggu lagi? Kekal aktif dan anda mungkin pengguna bertuah kami!

📣 Misi Mencari Pengguna theAsianparent Paling Aktif di Aplikasi!
92 Balas

wah bestnyee... smga dipermudahkan urusan ibu2 dalam aplikasi ni... sy dh selamat bersalin bln 11 hritu.. bby bru sebulan lebih🥰 suka cri ilmu parenting dan join contest di aplikasi ni

Semoga ada rezeki buat saya dan bakal bayi lahir bulan 3 tahun depan...dapat ringankan sikit perbelanjaan encik husband sebb sy kerja sebagai surirumah spnuh msa...Aamiin...

Assalamualaikum Semoga ad rezeki baby 🥰 Mmg hari² buka app ni nk tgk perkembangan baby, pertandigan, topic yg best blh di share.. Luv it 13 year ttc 💞

semoga mummies² yg dah Nak bersalinn dan Akan menjalani Hari berpantang dngn sihat² dan ceria selalu. semoga mereka berada dibawah lindungan Allah

mmg pengguna aplikasi #theAsianparent Malaysia sejak dari mula preggy till now bby berumur 4 bulan...byk ilmu bole diperoleh dan ganjaran

smoga dipermudahkan urusan semua ibu2 dan mohon doakan utk sy bersalin d HSI bulan jan nti🙏🏻 dipermudahkan

semoga rezeki baby saya, inshallah. mari mendalami ilmu keibu bapaan disini berkongsi, bertanya dan membaca tips2 diberi ☺️

wah..baby saya january masuk umur setahun..seronoknya dia lau dpt jadiah harijadinya yg pertama dr theAsianparent apps

Best nie..jom mommy2 semua kita jadi aktif nanti dpt hadiah..🥰🥰semoga ada rezeki...

waahhh nak2... minggu depan dah nak bersalin ni hehehehe

5mo ago

tq 😘