Boleh atau tidak memberi anak-anak bawah 3 tahun makanan 'fast food'?
Voice your Opinion
Boleh
Tidak boleh

2403 respon

14 Balas

Sy jwb je x boleh..ikutkan x boleh tp kdg bg jgk.. coleslaw tu favorite anak.. Lps tu ayam goreng.. klu x bg fast food pun bg ayam goreng seringgit atau goreng sendiri mcm sama jgk klu dah letak Tepung bestari tu 😅

Bole tapi jgn selalu lah, tipu lah kalau kata tak bole bila mkn fast food kena sumbat sikit juga untuk anak .. 😂

Boleh rasanya. Tapi jangan kerap. Saya tengok kakak saya beri anak dia yg umur 2 tahun makan ayam KFC. #TAPsupermoms

seeloknya elakkanla bg mengelakkan anak mengalami obersiti di usia yg sgt muda

Boleh but jgn kerap..Sekali sekala n jgn berlebihan rasenye xde masalah

kasihan kat anak..banyak lagi pilihan yg boleh diberi

boleh tp bukan hari2 la.. tipu LA lau ckp x perna bg

Tau x boleh tapi bagi juga,hehe

bole tp jgn selalu

Sebaiknya elakkan