pernah x

Berdiri tgh buat keja rumah ttiba rasa nk pitam?

2 Balas

Semlm sy dok bersembang dgn jiran2 kat luar rumah... Berdiri.. Tibe2 start berpeluh2.. Pastu dh mula rasa cam nk pitam.. Trus ckp nk blk.. Tgh jln blk umah trus gelap.. Padahal umah sebelah je.. Siap langgar side mirror kereta lagi.. Lps langgar tu br nmpk semula.. Cepat2 masuk rumah bukak baju bukak tudung terus baring.. Perghhh... 1st time rasa pengalaman pitam..

5y ago

Itu la.. Masa anak 1st dulu pernah gak berpeluh2 tibe2 sbb berdiri lama.. Tp cpt2 duduk ok dh.. Yg ni qst time rase blackout terus.. Tawakal je jalan tu.. Nasib x tumbang.. Mmg xleh berdiri lama kot.. Ke sy ni simptom anak laki eh? Anak pompuan cergas je.. 😂😂

Pernah. Hehe