terasa pening dan pitam

kenapa ye 2/3 hari saya rasa mcm nk pitam, kalau saya berdiri lama buat kerja ia mesti akan rasa mcm nk sruh saya dduk atau baring, minggu ni minggu ke 19 saya preggy, ada tak yg sama mcm saya,, mcmmana cara x nk bagi pitam ye?? sb saya dari awl preggy alhamdulilah tiada alahan dan sentiasa ada energy nk handle ank saya 2 org,

1 Balas

hypo or drh rendah kot.. try g cek kt klinik ke.. bahaya gak.. sbb nk handle ank2 lg kn..