ada tak yg macam sy kalau berdiri lama dlm 30minit macam tuu rasa melayang nk pitam

nk kata hb low tak,tekanan darah pon ok ke sbb kurang gula yeee. sy skrng tgh cut gula sbb sangkut gdm masa minum air gula. ke mmng normal time mengandung nii tak blh berdiri lama mmng cpt rasa penat and nk pitam#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Mcm sy kalau berdiri lame ase seram sejuk.. tp bese jd kalau sy lapa.. kalau time kyg okey je.. cube check next time kalau jd mase tu sis dh btl2 kyg ke masih lapa.. better bwk roti/ biskut n air kalau g mne2..

Saya ada pengalaman mcm tu. So elakkan berdiri lama