Ada tips tak untuk anak lambat berjalan? Anak dah 1 tahun 3 bulan tapi masih takleh jalan lagi.

Berdiri boleh. Klau kits bawak dia jalan sambil pegang tangan bukan main seronok lagi. Dan dia suka berdiri sandar kat dinding. Nak lepas tangan atau berjalan, tak nampak lagi tanda2

Ada tips tak untuk anak lambat berjalan? Anak dah 1 tahun 3 bulan tapi masih takleh jalan lagi.
9 Balas

anak sy 1tahun 4 Bulan Baru boleh bjalan... sblum Tu mmg dia mcm takut gayat sgt. meniti2 tepi meja gitu je. pastu nk bngun asyik jatuh je. ttibe 1tahun4bulan dia boleh berdiri sndiri n Berjalan slow2 then dalam sbulan Tu Terus laju je. inshaa Allah mudah2an nnti anak puan pun boleh. mungkin take time sikit utk dia beranikan diri.