Tangga

Hai mummys, selalunya baby mula panjat tangga time usia berapa bulan ya? Anak saya baru 8bulan 2 hari, tapi dah mula panjat tangga sendiri tanpa bantuan. Laju je dia naik tak stop pun. Terkejut bila nampak tadi, nasib baik perasan. Anak saya masih belum berjalan, cuma dah pandai berdiri dan melangkah sambil pegang sesuatu. Tak pun berdiri kat mana2 kerusi atau bekas, kemudian dia tolak sambil berjalan. Risau sungguh.

1 Balas

sama baby saya.. skrg da 10m da laju jalannya.. kita tak ajar pun.. dia explore sendiri 😆 insya Allah tak lama lagi jalan la tu.. good luck ya mommy nak kejar baby 😃😃