Berapakah anda sanggup berbelanja untuk sehelai baju jalan?
Voice your Opinion
Rm100-Rm250
Rm300-Rm450
Rm500 ke atas
Lain-lain (sila nyatakan)

2879 respon

101 Balas

depends..biasa range dlm 50 ke 100 tp make sure dpt bju sepsng jika hrganya tulis 100 or beli ms sales lg berbaloi..😉..

depend pd quality dan harga.. if harga mahal tp quality tk berapa ok dn yg murah lg baik quality baik beli yg murah 😊

tgk jenis kain baju & dsgn bju. #19Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Depends pada brand dan jenis pakaian. Tapi biasanya bawah RM50 sehelai dah okay

bawah rm70. klu duit saya. klu duit suami, dia pernah belikan sy rm100 ++ 🥰

Murah dan cantik, tapi kain bundle lagi best min 🤗

Lani kt tiktok bnyk baju lawa2 blh beli bwh 50 ingit

asal kualiti basus walaupun murah tetap saya pakai..

below rm100.. kualiti pon ok dan selesa dipakai

yg penting selesa dipakai..harga bukan ukuran