bag

Berbaloi sgt bli kat shopee rm25.28 je utk 5 brg

bag
17 Balas

Shopee mmg berbaloi utk beli brg baby.. jauh murah dri kedai d luar.. hnya untuk brg urgent je beli d luar, yg dpt tggu, blh beli d shopee ni☺️☺️

4y ago

Btul sis ..brg brand pun cm fiffy sya bli shopee je 😁lagi murah ..tuala fiffy 13.90 2pcs

Hihi.. Murah sgt.. Zman dulu thun 2014 beli di kedai lagi seposen nk 70.. 😅.. Smpi skrg still boleh guna.. Berbaloi sgt even mahal ms tu..

4y ago

Wahh tahan lama ya😱😱

Sy pon beli di shopee , berbaloi sesangat ✌🏻 kat online shop lain kebanyakan nya jual 70++

4y ago

Ya btul 😁

Samala.. Sy pown beli kat shopee aritu.. Da siap pack da pown.. Hehe

4y ago

Wahh sis brp week da hihi sya bru nk packing2 tp ada lgi yg blum bli 33w4d

Yay saya pun sama... baru je sampai.. 😊 berbaloi sangat2

4y ago

Mmg brbaloi kain pun cantek😍

Saya pun mostly beli kat shopee jugak barang² baby 🤩

Wahh murahnye,,, sy oun belum beli lg nie bag nk isi brg

Nk tnya klau kt sabah ade tk penghantarang barang shopee

4y ago

Saya dr sabah la ni 😁😁bli kat shopee mostly brg bby..include brand fiffy hihi..tuala fiffy 13.90 2pcs..yg bag ni pun sama ..sis tgok la seller yg rating ok.

nak taip ape untuk order beg ni

4y ago

Sya taip jk sis bag 5in1 😁😁

sy nnti beli brg bby kt shopee jgk..