berat nak mendadak

berat naik mendadak 😂 dlm sebulan 6kg naik.. kaw kawww kena.. hahahaha kena cek bp setiap seminggu 2 kali.. mcm mana mummy semua jaga pemakanan ehh?? sy x makan pn bnda mngarut.. sy suka makan nasi wktu preggy ni, sbb tu mudah je naik.. asyik lapar selalu.. 😂😂 ade x mcm sy??.

1 Balas

Time preggy memang senang naik berat. Even makan biasa2 pun still naik. Kena bebel saje laa dgn doc. Suruh kurangkan nasi semua. Tapi dah lapar, ape boleh buat kan 😅